Szállítási és fizetési feltételek

Vásárlási feltételek

 

 1. Bevezetés

A Denera Design Webshop saját tervezésű és kivitelezésű  bőrképek, mappák,ékszerek, valamint egyéb  kiegészítők, táskák megvásárlására lehetőséget biztosító  webshop (a továbbiakban: Webshop) böngészésével, használatával, termékeknek a Webshopon keresztül történő megrendelésével, megvásárlásával a vevő (a továbbiakban: Vevő) kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Webshop használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, valamint az adatkezelésre vonatkozó rendelkezéseket és annak minden pontjával egyetért. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben a jelen általános szerződési feltételek minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A regisztráció, a megrendelés leadása és visszaigazolása, azaz a szerződéskötés magyar nyelven történik.

 

 1. A Webshop tulajdonosának és üzemeltetőjének adatai
 • Név: Denera Design Webshop
 • Üzemeltető: Somestar Bt
 • Tulajdonos, képviselő: Dénes Erika
 • Levelezési cím: 1119 Budapest, Tétényi út 25-27 3/21
 • Székhely: 1119 Budapest, Tétényi út 25-27 3/21
 • Adószám: 28546663-1-43
 • Számlavezető pénzintézet: OTP Bank
 • Számlaszám: 11711041-20743938
 • Cégjegyzékszám: Cg.01-06-411180
 • E-mail cím: info@deneradesign.hu
 • Telefon:   0630 9717290

A tárhelyet biztosító szolgáltató adatai:

 • Cégnév:              ITB Entertainment Ltd
 • Székhely:            E65NY, UK, London, Vulcan Close 42
 • Telephely:           E65NY, UK, London, Vulcan Close 42
 • E-mail cím:         hello@tarhelyneked.com

 

III.  A szerződés nyelve, a megvásárolható termékek, árak, a szállítás adatai, szállítási díj

 

 1. 1. A szerződés nyelve a A Denera Design Webshop  kizárólag Magyarország területére történő teljesítéssel vállal és teljesít megrendeléseket.

 

2.A  Webshop  bőrképet, bőrmappát, táskát, ékszereket és kiegészítőket (a továbbiakban:Termék) forgalmaz.

 

 1. Az egyes termékeknél feltüntetett árak bruttó összegek, melyek a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámítására.

 

A Denera Design Webshop  fenntartja a jogot a Webshopban feltüntetett árak megváltoztatására.

Amennyiben valamely Termék ára minden gondosság ellenére hibásan kerül feltüntetésre – különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak, – akkor a Denera Design Webshop nem köteles a megrendelt terméket a hibás áron szállítani, hanem a Vevő egyidejű tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást. Amennyiben ezt a Vevő nem fogadja el, a szerződéstől jogosult elállni.

 

4.Szállítási díjak

 

Posta csomag:

. A megrendelt termékek postán kerülnek feladásra.. A postai kézbesítés ideje: 2-7 nap.

Szállítási költség: 800 ft-Előre utalás szükséges.

Utánvétes megrendelés: 2800 ft

Személyes átvétel:XI.,

Más egyéb postázás GLS2200 ft

 

 1. Regisztráció

 

A jelen általános szerződési feltételek Vevő által történő elfogadása a Webshop igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Vevő a Webshopot igénybe veszi, azaz regisztráltatja magát. Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni.

A regisztráció a Regisztráció gombra történő kattintással és a szükséges adatok megadásával történik, és nem vesz igénybe 1 percnél több időt. A regisztráció során a Vevő nyilatkozhat, hogy igényt tart-e hírlevélre. A hírlevél igénylésének előnye, hogy a Denera Design Webshop abban rendszeresen tájékoztatja a Vevőit az aktuális akciókról, hírekről, új termékek megjelenéséről.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

 

 1. A megrendelés folyamata, a szerződés létrejötte

 

 1. A) A megrendelés folyamata, feldolgozása, módosítása
 2. A Termék adatlapján a megrendelendő Termék mennyiségének megadását követően a Vevő rákattint a Kosárba gombra. Ez a lépés többször ismételhető, illetve ismételendő egészen a megvásárolni kívánt Termékek és azok mennyisége kiválasztásának befejezéséig.

 

 1. 2. A Termékek böngészése, illetve a megrendelés folyamata közben a Kosár ikonra kattintva a Vevő bármikor megtekintheti annak aktuális tartalmát, ideértve a mennyiséget és a vételárat is, valamint a szállítási költséget

.

 1. A Termékek kiválasztása során a Fizetés gomb megnyomásáig a Vevő a Kosár tartalma címszó alatt a kosarában elhelyezett Termékekhez a “+” illetve a “-” gomb megnyomásával bármikor további mennyiséget adhat hozzá, azok számát csökkentheti, vagy akár törölheti is.

 

 1. Miután a Vevő minden óhajtott Terméket elhelyezett a kosarában, a Fizetés gombra szükséges kattintani a megrendelés befejezéséhez.

 

 1. A megrendelés leadásának utolsó lépéseként – amennyiben a Vevő már regisztrált és belépett felhasználónk a Termékek kiválasztását követően egyből a Fizetés gomb megnyomásával tudja megrendelését elküldeni a Denera Design Webshop számára.

Amennyiben a Vevő még nem regisztrált felhasználónk, a Bejelentkezés vagy a Regisztráció gombra kell kattintania, ahol a regisztrációt követően a Fizetés  gombra történő kattintással elküldheti megrendelését a Denera Design Webshop részére.

 

 1. A Vevő regisztráció nélkül is kiválaszthatja a megvásárolni kívánt Termékeket, illetve azok mennyiségét a Webshopból, azonban a megrendelés Fizetés gombra kattintással történő elküldéséhez először regisztráció szükséges. Regisztráció nélkül megrendelés nem küldhető.

 

 1. A megrendelésről a rendszer egy automatikus tájékoztató levelet küld a Vevőnek (ez nem egyenlő a megrendelés visszaigazolásával!), melyben található azonosító számra hivatkozva érdeklődhet a Vevő a megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti, ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

 

megrendelések feldolgozása és visszaigazolása munkanapokon 10-tól 16.00 óráig legkésőbb 3 munkanapon belül történik.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Az elküldött megrendelés módosítására, törlésére kizárólag a megrendelés visszaigazolásának kézhezvételéig van módja a Vevőnek e-mailben, a denese@chello.hu e-mail címre történő levél megküldésével, hivatkozva a fenti 7. pontban hivatkozott azonosító számra.

 

A  Denera Design Webshop a megrendelés Vevő általi módosítása, illetve törlése esetén is e-mailben igazolja vissza a Vevő részére a megrendelés módosított tartalmát, illetve törlésének tényét. A megrendelés Denera Design Webshop általi visszaigazolását követően nincs mód a megrendelés módosítására, törlésére, mivel a megrendelés visszaigazolásával a szerződés a felek között létrejöttnek tekintendő.

 

 1. B) A szerződés létrejötte

 

A megrendelés és ezzel együtt a szerződés a felek között akkor jön létre, amikor azt a Denera Design Webshop telefonon/e-mailben visszaigazolja.

Az így létrejött szerződések írásba foglalt szerződésnek minősülnek. A Denera Design Webshop fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse. Amennyiben a megrendelés visszaigazolása a Vevő megrendelésének elküldésétől számított legkésőbb 3 munkanapon belül nem érkezik meg a Vevőhöz, a Vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződési kötelezettség alól. A Denera Design Webshop fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására akár részben, akár teljes egészében.

A Denera Design Webshop akkor is visszaigazolást küld a Vevő részére, ha az adott Termék nem áll rendelkezésre, vagy az adott Termék a Vevő által megrendelt mennyiségben nem áll rendelkezésre. Ez esetben a felek között szerződés nem jön létre.

 

 1. Szállítás, fizetési feltételek, számlázás

 

 1. Szállítás

Az általános teljesítési határidő: a megrendelés visszaigazolásától, vagy átutalás útján történő fizetés esetén a Termékek vételárának és a szállítási díjnak a Denera Design Webshop által történő kézhezvételétől számított 3-5 munkanap.

A Denera Design Webshop mindent elkövet, hogy a megrendeléseket a visszaigazolt határidőre teljesítse, de erre nézve kötbért vagy más helytállási kötelezettséget nem vállal. A szállítási határidő módosulhat. A Vevő a Webshopon keresztül megrendelt Termék ellenértékét és a szállítási díjat a Denera Design Webshop  bankszámlájára való közvetlen, előre történő átutalással köteles teljesíteni.

 1. Fizetési feltételek:

 

a./ Előre utalás:

Az előre utalás az üzemeltető ( Somestar Bt) bankszámlájára történik, a termék postázására  csak azután kerül sor, amikor a teljes összeg megérkezett az üzemeltető számlájára.

A banki átutalás esetén Ön a vásárlás összértékét (termék(ek) ára + szállítási költség) átutalással egyenlíti ki. Az átutalásra 3 nap áll rendelkezésére,amennyiben a fizetési határidő nem valósul meg, úgy az eladó törli a megrendelést. Ki nem fizetett megrendelések a fiók végleges inaktivitását vonják maguk után!

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írja be a megrendelő nevét és a megrendelés számát, melyet a vásárlás után küldött visszaigazoló e-mail tartalmaz!

 

Banki átutaláshoz szükséges adatok:

-Bank neve: OTP Bank

– Bankszámla tulajdonos: Somestar Bt

– Bankszámlaszám: 11711041-20743938

 

b./ Banki készpénzes befizetés egy OTP fiókban

A leggyorsabb és legegyszerűbb módja a vásárlás összértékének kifizetésének. Az Ön lakóhelyének, munkahelyének közelében lévő OTP Bankfiókban befizetheti.

-Bank neve: OTP Bank

– Bankszámla tulajdonos: Somestar Bt

– Bankszámlaszám: 11711041-20743938

 

c./Postai rózsaszín csekk: Kérjük ebben a formában ne küldjön pénzt!

 

Ha kérdése van, Ön el tud érni minket

Telefonon: Hétfő – péntek 10-16 h-ig

 06 30 9717290

vagy e-mail: denese@chello.hu

 

 

 1. Számlázás

A megrendelt Termékről számla készül, mely a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

A számlázás  megrendelésenként történik. A Denera Design Webshop a számla első példányát a Termékkel együtt juttatja el a Vevőnek. A számla fizetési módja megegyezik a megrendelés visszaigazolásában feltüntetettel. Átutalásos fizetési módnál, külön megállapodás hiányában, az alapértelmezett fizetési határidő 8 banki nap , amennyiben ezen határidőn belül nem érkezik be a megrendelés összege, a Denera Design Webshop  jogosult a megrendeléstől  a vevő bármiféle kára vagy költsége megtérítése nélkül  elállni.

A számla kiegyenlítéséig a Denera Design a tulajdonjogot fenntartja az átadott Termék felett.

Amennyiben a Vevő formai hiány vagy számlaelvesztés miatt megkifogásolja a számlát, a Denera Design Webshop az új fizetési határidőt maximum 8 banki nappal hosszabbítja meg az eredetihez képest.

 

VII. Jótállás

 

A Denera Design Webshop. törekszik arra, hogy a Vevőt a lehető legpontosabban tájékoztassa a vásárlandó Termék paramétereiről.

A Vevő termékeire fél év garanciát ad. A jótállási határidő az áru átadásának napjával kezdődik.

A jótállási igény érvényesítése esetén a Vevő elsősorban  kijavítást és kicserélést követelhet, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontjában rögzített feltételekkel.

A Deneradesign Webshop  a reklamációt költségmentesen kivizsgálja, annak eredményéről tájékoztatja a Vevőt. A Vevő ennek során köteles együttműködni a jóhiszeműség és tisztesség alapelvének betartásával.

 

VIII.  Elállási jog

 

A megrendelt Termék vonatkozásában a kézhezvételtől számított 8 (nyolc) munkanapon belül a Vevőnek joga van elállni a szerződéstől. Ebben az esetben a Denera Design Webshop  a Termékért kifizetett vételárat visszatéríti a Vevő részére legkésőbb az elállást, illetve a Termék visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a Termék visszajuttatásának költsége is a Vevőt terheli.

Az elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben a Vevő elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a megrendelt Termékre és a megrendelés azonosítójára.  Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát kell irányadónak tekinteni a 8 (nyolc) munkanap számításakor. A levél határidőben történő postára adásának igazolása a Vevőt terheli, ezért célszerű azt lehetőség szerint tértivevényes küldeményként postára adni, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt Terméket a Vevő köteles haladéktalanul visszajuttatni a Denera Design Webshop  részére.  Utánvéttel visszaküldött Terméket nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is Vevőt terheli! A Termék visszaküldést követő 30 (harminc) napon belül a Termék vételárát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

A Termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károk viselése, illetve az ilyen használatból eredően harmadik személyeknek okozott károk megfizetése a Vevőt terheli.

 

 1. Adatkezelés

 

A Webshop használatához a IV. pont szerinti regisztráció szükséges, melynek során a Denera Design Webshop  adatkezelővé válik. Az adatkezelés a Vevő regisztrációján, vagyis hozzájárulásán, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-ban foglaltakon alapul. Az adatszolgáltatás önkéntes, a Vevő azt határozatlan időre adja azzal, hogy az adatkezeléshez adott hozzájárulását bármikor írásban visszavonhatja, vagy kérheti azok zárolását. A Denera Design Webshop  a Webshop  használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások (különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény) betartásával, a tőle elvárható biztonsággal őrzi és kezeli, kizárólag csak a Webshop rendelési céljaira, illetve a Vevő kifejezett engedélyével saját promóciós kampányainak keretében hírlevél kiküldéséhez használja fel, harmadik fél részére a jogosult felhatalmazása nélkül nem adja át. Ez alól kivételt jelentenek a Denera Design Webshop  olyan partnerei számára szükségszerűen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk, illetve weboldal fejlesztését és karbantartását végző szolgáltató partner számára szükségszerűen megadott adatok a weboldal fejlesztéséhez és karbantartásához szükséges mértékben és ideig, de legfeljebb a Vevő regisztrációjának fennállásáig.

A Webshop igénybevételéhez szükséges regisztráció során a Denera Design Webshop  a Vevőről annak azonosításához a következő adatokat rögzíti: Vevő neve, jelszava, elektronikus levelezési címe, elérhetőségi telefonszáma, szállítási cím .

Megadott személyes adatait a Vevő a Webshop felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve regisztrációját felfüggesztheti. Kivételt képeznek ez alól a következő adatok:

Nem függeszthető fel a telefonszám, jelszó, név. Nem módosítható az e-mail cím.

 

A Webshop böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a munkamenet idején élnek, csak a böngésző memóriájában tárolódnak.

A Webshop rendszerének használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, e nélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

A regisztrációnak, ezzel együtt adatainak törlését, zárolását, módosítását, fiókja felfüggesztését  a jelen pontban foglaltak figyelembevételével  a Vevő bármikor írásban a Denera Design Webshop, vagy postai úton a Denera Design Webshop  székhelyére vagy telephelyére megküldött levélben kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne.

A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található Leiratkozás link segítségével is megteheti.

 

 1. Panaszkezelés, jogorvoslat

 

A Vevő a megrendeléssel, teljesítéssel, adatkezeléssel kapcsolatos panaszait a Denera Design Webshop  székhelyének vagy telephelyének címére, írásban köteles eljuttatni. Az így kézhez vett panaszban foglaltak 30 napon belül kivizsgálásra kerülnek, melynek eredményéről a Denera Design  Webshop  válaszlevelet küld a panaszos részére. A panaszügyintézés a Denera Design Webshop  telephelyén történik.

A Webshop használatára, a létrejött szerződésekre Magyarország joga az irányadó.

Vonatkozó fontosabb jogszabályok:

 • a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény
 • az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
 • az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény
 • a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet
 • az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet
 • a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet

 

 1. Záró rendelkezések

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései az irányadók.

A jelen általános szerződési feltételeket a Denera Design Webshop  minden előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatja, de annak visszamenőleges hatálya nincs. Az aktuális általános szerződési feltételek közzététele a Webshop honlapján (www.deneradesign.hu) történik, mely meghivatkozható a Denera Design Webshop által kiadott bizonylatokon vagy szerződésekben.

Az általános szerződési feltételek bármely másolata csak a Denera Design Webshop  vezető tisztségviselőjének cégszerű aláírásával, keltezéssel ellátva érvényes. Az aláírás nélkül közzétett másolatok csak tájékoztató jellegűek, a benne foglaltakért a Denera Design Webshop  felelősséget nem vállal.

Share