kékesszem3
kékszemes4

King Blue bőr férfi nyaklánc

8,500 Ft

Ha szereted a különleges ékszereket, akkor ez a lenyűgöző királykék szem nyaklánc a ruhatárad éke lehet. A divatos nyakláncnak mitikus varázsa van!

„A gonosz kék szemének szimbóluma már a civilizáció kezdeteiből származik, amely visszatükrözi az emberiség legtartósabb és legmélyebb hitvilágát.Az amulett varázsa abban rejlik, hogy megakadályozza az igazi gonosz hatását:egy átkot, melyet egy rosszindulatu pillantás közvetít.A megfelelő tudás nélkül az ilyen amulett viselése nemcsak hatástalanná teszi a védőképességét, hanem még erőteljesebb átkot is generálhat. Persze csak akkor, ha ezt hisszük.!

A fekete hengerelt 4mm-es igazi bőr zsinóron kékre festett python bőr és nemesacél köztes található.A nyaklánc vége delfinkapoccsal záródik.A medál anyaga kiváló minőségű nemesacél, lényegében orvosi 925-ös ezüst, mely nem fog kopni, elszineződni, és egyben allergiamentes is. A dögcédula formáju medál közepén az indaszerü véset egy kék szemet ölel körül.Mérete: 5 cmA nyaklánc mérete 50 cm, a lánccal +2 cm bővítési lehetőség van.A nyaklánc unisex, férfi, ill. női ékszerként egyaránt viselhető! Jelezd, ha más egyéni méretet szeretnél.