kékes szem
 • kékes szem
 • kékes szem

“Eye love” női kék bőr nyaklánc

6,500 Ft

 • Share:
 • Categories: ,

  Ha szereted a különleges ékszereket, akkor ez a lenyűgöző kék szem nyaklánc a te ruhatárad kiegészítője lehet. A divatos nyakláncnak mitikus varázsa van!

  „A gonosz kék szemének szimbóluma már a civilizáció kezdeteiből származik, amely visszatükrözi az emberiség legtartósabb és legmélyebb hitvilágát.Az “Eye love” szemszerelem amulett varázsa abban rejlik, hogy megakadályozza az igazi gonosz hatását:egy átkot, melyet egy rosszindulatu pillantás közvetít.A megfelelő tudás nélkül az ilyen amulett viselése nemcsak hatástalanná teszi a védőképességét, hanem még erőteljesebb átkot is generálhat. Persze csak akkor, ha ezt hisszük.!

  A halványkék 4mm-es igazi fonott bőr zsinóron kékre festett python bőr és nemesacél köztes található.A nyaklánc vége delfinkapoccsal záródik.A medál anyaga kiváló minőségű nemesacél, lényegében orvosi 925-ös ezüst, mely nem fog kopni, elszineződni, és egyben allergiamentes is. Közepén egy kék szem motívum helyezkedik el.

  Mérete: 3 cmA nyaklánc mérete 57 cm, mely más méretben is kérhető!Ajánlom mindenkinek, aki szereti az egyedi, különleges, exkluzív ékszereket.